Türkiye'nin Oyun Alemi

Oyun Alemi'nin tam kalbinde yerinizi almak istemez misiniz? Güncel tartışmalara dahil olmak, rehber içeriklere hızlıca erişmek ve güzide topluluğumuzun tüm ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen ücretsiz hesabınızı oluşturun.

Grand Theft Auto VI: An Extended Look Netflix'te Yayınlandı

Tenshi

Game Master
Tür
RPG
Uzun süredir beklediğimiz GTA 6'nın ilk oynanış videosu resmi olarak Netflix'te yayınlandı. Şahsen beni bayaa bi tatmin etti diyebilirim. Gerçekten bomba gibi bir oyun geliyor. İzleyemeyenler için aşağıda youtube linkini de iliştiriyorum.

Sizler oynanış için ne düşünüyorsunuz? GTA 5'e göre bi tık hantal kalmış gibi gözüküyor lakin bu kadar gerçekçiliğe karşın normal olduğunu düşünüyorum. Rockstar'ın Netflix'e bile Türkçe altyazılı vermemesi faciasını göz ardı edersek beni tatmin etti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu arada, youtube ta TanProductions kanalı videoyu komple türkçe dublaj yaparak yayınlamış. Şunu geçtim, en azından bir türkçe altyazı koymak Rockstar için ne kadar zor olabilirdi ki hani..
Türkçe izlemek isteyenlere;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri