Türkiye'nin Oyun Alemi

Oyun Alemi'nin tam kalbinde yerinizi almak istemez misiniz? Güncel tartışmalara dahil olmak, rehber içeriklere hızlıca erişmek ve güzide topluluğumuzun tüm ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen ücretsiz hesabınızı oluşturun.

Kategori Kuralları: (Konu Açmadan Önce Okuyunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Precieux

Game Master
Tür
MMORPG
Soru Sor Kuralları

Aklınıza takılan tüm sorulara birlikte cevap buluyoruz! Burası oyunlar, teknik sorunlar veya sistem hataları hakkında topluluğumuzdan yardım alabileceğiniz ortak dayanışma alanımızdır. Sorularınıza en hızlı ve doğru çözümü bulabilmek adına dikkat etmeniz gereken tüm detaylar aşağıda sıralanmıştır.

1. Sorunuzu açarken "Yardım", "Acil", "Lütfen bakın" gibi belirsiz başlıklar kullanmayın. Başlığınız her zaman yaşadığınız sorunu veya sorunuzu net bir şekilde özetlemelidir. Anlaşılır başlıklar doğru kişilerin konunuza gelmesini sağlar.

2. Teknik bir hata veya çökme sorunu yaşıyorsanız sistem özelliklerinizi ve aldığınız hata kodlarını konuya mutlaka ekleyin. "Oyunum açılmıyor" şeklindeki detay içermeyen sorulara çözüm bulmak imkansızdır. Mümkünse hata ekranının görüntüsünü de konunuza dahil edin.

3. Yeni bir soru sormadan önce forumda arama özelliğini kullanın. Daha önce defalarca cevaplanmış ve çözüme kavuşmuş soruları tekrar açmak forum düzenini bozar ve zaman kaybına yol açar.

4. Yaşadığınız hesap sorunlarında veya teknik destek arayışlarında kesinlikle hesap şifrenizi ya da e-posta adresinizi ulu orta paylaşmayın. Moderatörler dahil hiç kimsenin sizden şifre talep etmeyeceğini unutmayın ve hesap güvenliğinizi tehlikeye atmayın.

5. Diğer üyelerin sorunlarına çözüm ararken güvenilirliğinden emin olmadığınız üçüncü parti yazılımları veya şüpheli indirme linklerini önermeyin. Bilgisayarlara zarar verebilecek veya sistem dosyalarını bozacak tehlikeli çözüm yöntemlerini tavsiye etmek kesinlikle yasaktır.

6. Sorunuza hemen cevap gelmediğinde sabırlı olun. Peş peşe mesajlar yazarak konuyu sürekli yukarı taşımaya çalışmayın veya forum yönetimini durmadan etiketlemeyin. Herkesin gönüllü olarak yardım ettiğini unutmadan saygı sınırlarını koruyun.

7. Sorununuz çözüldüğünde hangi yöntemin işe yaradığını konunun altında mutlaka belirtin. Böylece aynı sorunu yaşayan diğer üyelerimiz de bu çözümden faydalanabilir ve forum yardım arşivi zenginleşir.

8. Sayfa düzenini korumak adına başlığın veya mesajların tamamını büyük harflerle yazarak bağırmayın. Göz yoran parlak renklerden kaçının. Temiz ve düzgün yazılmış sorular her zaman daha hızlı cevaplanır.

Kategori kurallarına uymayan veya ortamın samimiyetini bozan içerikler moderatörler tarafından düzenlenir veya silinir. Israrlı kural ihlallerinde ise ne yazık ki kullanıcı uzaklaştırma yoluna gitmek zorunda kalabiliriz. Keyifli forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri