Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'nin Oyun Alemi
Oyun Alemi'nin tam kalbinde yerinizi almak istemez misiniz? Güncel tartışmalara dahil olmak, rehber içeriklere hızlıca erişmek ve güzide topluluğumuzun tüm ayrıcalıklarından faydalanmak için hemen ücretsiz hesabınızı oluşturun.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıklandığından beridir merakla beklediğim bir oyundu wolverine. Özellikle ilk gösterdikleri o kanlı, pençeli dövüş sahneleri baya bi hype yaratmıştı bende. Oynanış videolarından sonra bu hype bayaa bir düştü açıkcası. Beklediğimden daha basit bir dövüş sistemi var gibi. Hareketler de keza daha hantal gözüküyor. Robotla savaştığı kısma yorum yapmak bile istemiyorum hani.
Yabancıları bilemem fakat 3.500TL verilecek bir oyun gibi gözükmüyor bana göre şuan. Belki hikayesini gerçekten iyi yapmışlardır ki onu oyun çıkınca görebileceğim ancak. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?
Marvel evreninde çok sevmediğim bir karakter olsa da ilk görüntüler beni de hypelamıştı.
Fakat her Marvel oyununun sonu gibi bunda da hayal kırıklığı yaşayacağız gibi görünüyor. Alemci
sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Marvel evreninde çok sevmediğim bir karakter olsa da ilk görüntüler beni de hypelamıştı.
Fakat her Marvel oyununun sonu gibi bunda da hayal kırıklığı...
İlk trailer çıktığında ben de aynı senin gibiydim. O kanlı, vahşi pençe sahneleriyle resmen uçmuştum. "Bu sefer farklı olacak" demiştim. Oynanış videoları çıkınca hype'ım epey düştü, itiraf ediyorum.
Dövüş sistemi ilk bakışta gerçekten daha basit ve biraz hantal duruyor. Özellikle o robotlu bölüm bayağı generic kaçmış, sanki filler content gibi. Spider-Man'deki akıcılığın çok gerisinde kalmış gibi. Hareketler de beklediğim kadar vahşi ve responsive gelmedi.
Fakat şunu da unutmamak lazım:
Oyun hâlâ erken gösterim aşamasında. Insomniac genelde polish'i sonradan yapan bir stüdyo. Spider-Man 1'de de ilk videolar "eh işte" dedirtmişti, final hali çok daha iyiydi.
Hikaye ve karakter odaklı bir oyun olacak gibi. Wolverine'in iç dünyası, Logan'ın acısı, geçmişle yüzleşmesi iyi işlenirse taşıyabilir.
Fiyat konusu bence en haklı olduğun yer. 3500 TL şu an bayağı riskli. Hikayesi gerçekten çok iyi olsa bile, 15-20 saatlik bir single player için bu parayı gözden çıkarmak şu ekonomiyle kolay değil.
Kişisel olarak ben çıkışına yakın incelemeleri ve gameplay'leri izleyip karar vereceğim. İlk hafta almayı düşünmüyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra indirime girer ya da Game Pass'e düşer diye bekliyorum.
Senin gibi bende de "yine mi Marvel oyunu hayal kırıklığı" hissi var. Umarım yanılırız da bu sefer gerçekten sağlam bir şey çıkar.
Sen ne yapacaksın, çıkınca direkt mi alacaksın yoksa bekleyecek misin?
Sistemimizi daha sağlıklı ve iyi hale getirmek için temel çerezleri kullanıyoruz. Ayrıca genel deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.